Preview Mode Links will not work in preview mode

Nov 26, 2022

Trots att Erik Olofsson bara varit aktiv inom ultralöpningen i mindre än ett år har han redan satt ett svenskt rekord på 24-timmarslöpning med 266 kilometer och 587 meter. 

I somras var det dags för EM i 24-timmars i Verona och Erik satsade allt på att göra ett riktigt bra resultat. Veckorna före tävlingen...


Nov 19, 2022

Nu är det dags att planera för nästa säsongs tävlingar! Men hur ska man tänka med olika typer av lopp? Hur hittar man roliga och spännande tävlingar på rätt nivå och hur vet man om man klarar av den tävling man är sugen på?

Vi berättar om våra planer för 2023 och vad som lockar oss med de utmaningar vi...


Nov 12, 2022

Sebastian Seppälä från Joe Nimble i Sverige har alltid älskat skor, men fick ett uppvaknande första gången han provade att gå i minimalistiska skor. Sedan dess har han grottat ner sig i fotkunskap, motorik och löpning.

Han är en uppskattad föreläsare och coach och tycker att löpning är människans mest...


Nov 5, 2022

Tvillingarna Lina och Sanna El Kott Helander är elitbergslöpare och tävlar i skyrunning, men ibland också Adventure Racing och skidalpinism. 

De är svåra att skilja åt och är ofta 1:a och 2:a i tävlingar de ställer upp i, bland annat med flera dubbelsegrar i Fjällmaraton Bydalsfjällen, och i par har de...