Preview Mode Links will not work in preview mode

May 31, 2019

Är löpningen en väg mot välmående och närvaro, eller är det risk att bli besatt av sin träning? Vi träffar Annelie Ståhl, ultralöpare och swimrunfantast men också nykter alkoholist. Byter vi ut en drog mot en annan, eller finns det positiva beroenden?

http://www.paceonearth.se/podcast/


May 26, 2019

Daniel Broberg vet allt om att springa i sandaler och har minst lika många olika sandaler som vi har löparskor! Dessutom har han sprungit det mytomspunna loppet Ultra Marathon Caballo Blanco i Mexico som Tarahumara-indianerna springer i boken Born to Run.

LÄNKAR

10 månader mot 10 mil

Följ Daniel Broberg...


May 24, 2019

TEC 2019, Täby Extreme Challenge är stora ultralöpningshelgen i Sverige. Vi var på plats och fick uppleva allt, även om vi stod på sidan! Lyssna på hur stämningen var i målområdet och vad tävlingsledare David Sundvall tyckte om årets upplaga!

Kolla in vårt coachingprogram 10 månader mot 10 mil som...


May 18, 2019

Thomas “Totto” Heiderup har 24 raka SM-guld i kickboxing. Hur klarar man av att år efter år ta fighten i en så tuff kampsport? Vad är det som fysiologiskt (och mentalt) gjort just Totto så otroligt stark? Hur blir vi redo att ta kampen?
 
I det här avsnittet tipsar vi också om Daniel Karlssons helt nya bok om...


May 10, 2019

Inför världsrekordförsöket på 6-dagar i augusti kom Johnny på den briljanta idén att köra ett träningspass som skulle innebära drygt 100 miles per dygn i två dygn i sträck. Lyssna på avsnittet om hur man går tillväga för att genomföra en sån utmaning och hur det egentligen...