Preview Mode Links will not work in preview mode

Feb 26, 2023

Den 12:e mars startar Johnny sin nästa 6-dagarstävling och här träffar han Martin “Fakiren” Lundström och pratar om förberedelser. Andra halvan av supportteamet består av Emmy Karnerud och tillsammans ska de försöka skapa stordåd på 1-kilometersbanan i Policoro i södra Italien.

Vi får också en...


Feb 18, 2023

Som 18-åring satte Anna Simonsson-Søndenå ett inofficiellt världsrekord på 6-timmars. Med sina 73 km vann hon tävlingen och hon satsar nu allt på att kunna leva på ultralöpningen som sport. Här berättar Anna om hur hon prioriterar sin träning framför skolan, varför hon väljer att bo i en van och hur hon...


Feb 11, 2023

Elin Hartelius är med i landslaget i 24-timmarslöpning och här pratar vi om motivation. Samtalet handlar bland annat om skillnaden mellan en kontrollerad drivkraft jämfört med när man känner självbestämmande, och hur fruktansvärt jobbigt det kan bli när man hamnar fel.

Johnny har varit Elins coach i flera...


Feb 4, 2023

Ellen träffar Daniel Karlsson för att prata om runstreak och svara på era frågor. Daniel firar 5 år på sin runstreak i vår och Ellen firar förhoppningsvis 10 år till hösten och de är två av Sveriges största runstreak-ambassadörer.

Ellen och Daniel pratar om vanor, hur man märker och förstår att något...