Preview Mode Links will not work in preview mode

Aug 27, 2021

Johnny och Clara Henry träffades i Vasaloppet-studion 2020 och kläckte idén att Clara skulle springa nästa år. Ellen lovade att ta Clara i mål och efter 10 månaders träning i vårt coachingprogram 10 månader mot 10 mil så var Clara redo!

Länkar

  • Följ Clara Henry som @glasclara på instagram.

  • Filmklipp...


Aug 20, 2021

Fanny är idag en av de allra största träningsprofilerna på instagram och TikTok. Hon gör allt som i våra ögon hör till den där lite coola världen — OCR, Ninja Warrior, swimrun och klättring, men hon älskar också att springa.

LÄNKAR

Följ Fanny Josefine på Instagram som @fanny_josefine, i hennes bio där...


Aug 13, 2021

Det finns flera olika vägar uppför Mont Blanc och en av de häftigaste rutterna är The Royal Traverse. Rutten är inte särskilt svår tekniskt, men det finns flera partier som är väldigt exponerade och eftersom rutten är extremt lång är den perfekt ultraträning.. I somras gav sig Jënni på det här äventyret...


Aug 6, 2021

Att göra en DNF (Did Not Finish) och välja att bryta en tävling är något som för många ultralöpare är väldigt laddat. Men hur vet man att man tagit rätt beslut? Vi berättar om de gånger vi själva brutit och de gånger vi lyckats fortsätta.

Länkar

Vårt coachingprogram 10 månader mot 10 mil

The Central...