Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 31, 2022

Varför är näsandning så bra för oss som löpare och vad är yoga egentligen? Jënni har precis kommit tillbaka från sin resa till Indien där hon gick en utbildning för att bli certifierad yoga-instruktör. Här berättar hon om sina upplevelser och vad hon lärt sig och hur vi kan börja upptäcka yogan som en...


Dec 18, 2022

Här kommer Johnnys rapport från 100-kilometersloppet på PRT (Personliga Rekordens Tävling) i Växjö! För ovanlighetens skull var han väldigt nöjd med loppet när han gick i mål. Det blir många reflektioner kring hur han kunde se på tävlingen, processen och sin egen insats på ett nytt sätt.

Vi diskuterar...


Dec 10, 2022

Hur klär man sig på vintern för att det ska vara lagom varmt? Vilka skor ska man ha och vad är fördelarna med dubbat? Hur ser man till att vätskan håller sig flytande och vilken energi fungerar bäst när det är många minusgrader?

Ni har ställt frågor om vinterlöpning och vi svarar! Mest handlar det om...


Nov 26, 2022

Trots att Erik Olofsson bara varit aktiv inom ultralöpningen i mindre än ett år har han redan satt ett svenskt rekord på 24-timmarslöpning med 266 kilometer och 587 meter. 

I somras var det dags för EM i 24-timmars i Verona och Erik satsade allt på att göra ett riktigt bra resultat. Veckorna före tävlingen...


Nov 19, 2022

Nu är det dags att planera för nästa säsongs tävlingar! Men hur ska man tänka med olika typer av lopp? Hur hittar man roliga och spännande tävlingar på rätt nivå och hur vet man om man klarar av den tävling man är sugen på?

Vi berättar om våra planer för 2023 och vad som lockar oss med de utmaningar vi...