Preview Mode Links will not work in preview mode

Apr 26, 2019

Mannen, myten, legenden och det brutna benet… Vi träffar Johan Lantz och pratar om hans väg tillbaka in i världseliten efter att han bröt lårbenshalsen på Transgrancanaria 2015. Vi pratar också om Ockelbomaffian och VM i ultratrail och hur de här killarna lyckats bli så bra…

http://www.paceonearth.se/podcast/


Apr 24, 2019

Allt om löparskor! Vilka skor springer vi i? Hur tänker vi kring häldropp och dämpning? Vilken sko är egentligen bäst för ultralöpning och behöver man olika typer av skor beroende på om man springer på en platt bana eller i teknisk terräng?

http://www.paceonearth.se/podcast/


Apr 20, 2019

I det här avsnittet träffar vi Helena Olmås — en inspirerande ultravandrare och ultralöpare, som bland annat vandrat genom hela Nya Zeeland.

http://www.paceonearth.se/podcast/


Apr 13, 2019

Richard Andersson lär en gång ha sagt att Backyard ultra och Fotrally är tävlingsformer som är som skapta för honom. I vårt samtal avslöjar han äntligen hemligheterna bakom hur han har tränat för att kunna bli Last Man Standing.

http://www.paceonearth.se/podcast/


Apr 7, 2019

Vi blev inbjudna till Gotland av Medeltidsveckan och Gotland Trail Run för att hålla en inspirationsföreläsning med efterföljande löptur. Lyssna på hur vi tänkte kring föreläsningen och om vår upplevelse av de Gotländska stigarna.

http://www.paceonearth.se/podcast/