Preview Mode Links will not work in preview mode

Aug 24, 2019

Jim Walmsley is perhaps the world’s best ultrarunner today. We met him the day after his win at Ultravasan 90k — Sweden’s biggest ultra marathon where the runners follow the same course as Vasaloppet, past all the famous checkpoints.

10 MONTHS TO ULTRA – NOW IN ENGLISH

Our coaching program 10 months to ultra...


Aug 15, 2019

Ultravasan närmar sig med stormsteg och den 17:e augusti är det dags! Johnny är i år med som expertkommentator och för att riktigt veta vad han pratar om så passade han på att testspringa banan till Ultravasan 90.

FILMKLIPP

Vill du se klipp från Johnnys löpning och annat spännande under de kommande dagarna...


Aug 13, 2019

Det är få ultralöpare inom eliten som tränar på samma sätt som Anna Carlsson. Hon älskar att vara på fjället och tillbringar 20 och 30 timmar i veckan där i löparskor — oavsett årstid. Anna är en nykomling inom ultravärlden men har redan gjort ett imponerande avtryck och ligger nu i hårdträning inför...


Aug 6, 2019

Jörgen Sporre är en helt vanlig löpare som gjort en ovanlig resa. När han blev skadad tyckte hans tränare att han var utdömd som löpare — kroppen var helt enkelt inte funktionsduglig. Men Jörgen vägrade ge sig tog istället sikte på 1000 skadefria mil. Lyssna på hans berättelse om vägen tillbaka!

Vårt...