Preview Mode Links will not work in preview mode

Jan 25, 2020

Här kommer det äntligen, det avsnitt som flera av er har bett om! Vi berättar om hur det kom sig att vi upptäckte ultralöpningen och hur våra första försök på olika distanser såg ut.

WEBINAR
INTRODUKTION TILL ULTRA & COACHINGPROGRAMMET 10 MÅNADER MOT 10 MIL
Torsdag 30 januari 2020, kl 20:00

Gratis...


Jan 21, 2020

Svenska Dagbladet har nyligen publicerat en artikelserie som de kallar “Ultralöparna”. Vi diskuterar några av artiklarna och en del av de påståenden som görs. Spännande läsning tyckte vi!

COACHINGSTART 1 FEBRUARI

Vi kör igång nästa start av coachingprogrammet 10 månader mot 10 mil 1:a februari! Läs...


Jan 14, 2020

I helgen sprang Ellen och Jënni Sandsjöbacka Trail, 50 miles+ och marathon+. Som vanligt är arrangemanget på Sandsjöbacka alltid suveränt, trots att de i år hade skalat ner lyxen rejält. Lyssna på Ellen och Jënnis upplevelse på stigarna i Sandsjöbacka!

LÄNKAR

Sandsjöbacka Trail

Ultraaktuellt 13 januari...


Jan 10, 2020

Malin Hjalmarsson tillhör världseliten inom adventure racing. Vi pratar om hennes resa från att vara sedd som en del av “den obligatoriska utrustningen” till att bli en oumbärlig klippa för sitt team. Lyssna och bli inspirerad av en av världens starkaste och uthålligaste tjejer!

LÄNKAR
Swedish Armed Forces...


Jan 3, 2020

Det här avsnittet görs i samarbete med Lirema ögonklinik, http://www.lirema.se

Äntligen får vi höra allt om Jënnis otroliga äventyr i Nepal där hon bland annat besteg en topp på 6200 möh. Planen var att tillsammans med sin pojkvän Jost, som redan hade varit i Nepal i två månader, utforska Rolwalingdalen....