Preview Mode Links will not work in preview mode

Jan 29, 2022

Jenny Josefsson har tillsammans med sina döttrar vunnit Sveriges starkaste familj. Hon är hängiven längdskidåkare, men brinner också för ultratrail. Hon har sprungit Ultravasan under 9 timmar och vunnit EcoTrail och Jättelångt. Hon är också stolt finisher på både Kullamannen och UTMB och tror att mycket av...


Jan 26, 2022

Vi har bjudit in Daniel Westergren från podden Ultraaktuellt för att prata om ultralöpningsåret 2021. Det blir en minneskavalkad där Johnny och Daniel går igenom häftiga prestationer, intressanta händelser och trender. Var beredd på ett ultralångt avsnitt fullspäckat med imponerande resultat!

Läs mer om 10...


Jan 14, 2022

Att ha ett stort mål framför sig är för många receptet för att hitta motivation till träning. Men hur gör man om man inte har det där stora målet, utan bara vill springa? Och såklart vara en ultralöpare — redo för att ta sig an vilken ultradistans som helst (nästan), när som helst?

Ellen och Emmy...


Jan 9, 2022

Här kommer vår årskrönika för 2021! Vad hände, vilka upplevelser hänger kvar så här i efterhand och vad lärde vi oss egentligen? Vi blickar också framåt och pratar om vilka äventyr vill vi göra under 2022!

LÄNKAR

Kolla in vårt coachingprogram 10 månader mot 10 mil