Preview Mode Links will not work in preview mode

May 28, 2021

Daniel Karlsson (@runstreakdaniel) för att prata om hans nylanserade youtube-kanal Löparlycka. Det finns inget liknande på svenska och därför tycker vi att den här satsningen på löpar-tv om, av och för löpare ska bli superspännande!

LÄNKAR

Här hittar du Youtube-kanalen Löparlycka


May 21, 2021

Kroppen gör inte alltid skillnad på stress från arbetslivet, familjen eller på grund av tuffa intervallpass eller hård långvarig ansträngning. Under ultralopp är det ofrånkomligt att vi drabbas av stress i olika former och oro och jobbiga tankar kan leda till en onödig DNF (Did not Finish). Vi delar med oss av...


May 14, 2021

I slutet av april gjorde Anna Carlsson en helt makalös prestation — hon satte ett nytt FKT (Fastest Known Time) på Bergslagsleden 28 mil och vi fick vara med som support. Här får vi höra hur Anna tänker kring träning och tävling och vad hon egentligen tycker är viktigast med löpning.

LÄNKAR

Följ Anna...


May 7, 2021

Det här är en historia som handlar om hjärnspöken kring löpning och hur man kan vända en rädsla för att springa tillsammans med andra till att faktiskt vara stolt över sin löpning och att klara av att springa 50 miles.

10 månader mot 10 mil, start 1:a juni https://paceonearth.se/lopcoaching/