Preview Mode Links will not work in preview mode

May 14, 2023

Vi träffar Anna Karlefjärd som på grund av att hon varit kraftigt överviktig aldrig trodde att hon skulle kunna springa, men som en dag upptäckte att den där löparen som kom springande på stigen – det var hon! För att klara att springa mellan Abisko och Nikkaloukta tog hon hjälp av vårt program 10 månader mot 10 mil.

Länkar

Anmäl dig till 10 månader mot 10 mil på https://paceonearth.se/lopcoaching

Följ Anna Karlefjärd på instagram som @anna_tranarforattleva

---

Anna Karlefjärd hade varit överviktig i princip hela sitt liv. Sin stolthet och identitet hade hon i yrkeslivet och tyckte inte att hon hade någon anledning att försöka gå ner i vikt tills hon träffade en läkare som berättade för henne att om hon fortsätter så här så kommer hon dö innan hon är 50. Då var hon 43 år gammal och vägde 110 kg. Där och då bestämde hon sig för att förändra sitt liv och idag har hon gått ner 47 kg, är ultralöpare och mår så mycket bättre. 

Längs vägen hittade Anna oss och vårt coachingprogram 10 månader mot 10 mil. Hon hade aldrig tidigare sett sig själv som löpare, men när några kompisar frågade henne om att följa med och springa mellan Abisko och Nikkaluokta i juli 2021, så hörde hon plötsligt sig själv säga ja. Och för att klara av den här utmaningen gick hon med i vår oktobergrupp 2020.

Det här avsnittet handlar mycket om hur man kan förändra synen på sin kropp, vem man är och vad man klarar av – både fysiskt och psykiskt. 

Det är också perfekt lyssning för alla som funderar på om vår coaching passar för en själv och om man är tillräckligt mycket löpare för att kunna gå med.