Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 26, 2020

Det här samtalet med Linda Aulin handlar om mental hälsa, hur löpningen och runstreaken har förändrat hennes liv och hur komplicerat det plötsligt blir när vi börjar döma varandras förhållningssätt till den egna kroppen och vad man väljer att göra med den.

LÄNKAR

Runstreak-utmaningen januari 2021


Dec 19, 2020

Vi pratar om allt ifrån energi, utrustning och inställning till sömn och träning, men framför allt om de värderingar vi har kring vad som anses tuffast eller bäst. Är man bättre bara för att man springer längre eller är det kanske tvärtom — att den som springer längre egentligen är lite sämre för att...


Dec 12, 2020

Att hålla liv i sin motivation är inte helt lätt. Men Stephan Wilson har verkligen knäckt koden till hur man gör och här får vi massor av knep till hur man håller inspirationen och motivationen på topp. Samtalet kretsar också kring Johnnys favoritämne rutiner och hur man använder dessa för att hushålla med...


Dec 5, 2020

Vi går igenom de allra vanligaste frågorna vi brukar få från våra adepter, för som av en händelse så är dessa frågor relevanta för nästan alla som är intresserade av att utveckla sin löpning!

Länkar

Anmälan till vårt coachingprogram 10 månader mot 10 mil är öppen. Vi startar 1:a januari och du hittar...


Nov 28, 2020

Under nästa år kommer vi att hitta på en massa roliga löparäventyr! Tillsammans med Anna Carlsson och Roger Marklund driver vi lägergården Skytesvallen och i det här avsnittet berättar vi om våra olika löparresor, hur vi träffades och hur det kom sig att vi valde just Skytesvallen!

VÅRA LÖPARRESOR 2021 -...