Preview Mode Links will not work in preview mode

Dec 18, 2019

Som vanligt på lucia-helgen gick Personliga Rekordens Tävling (PRT) av stapeln i Växjö. Lyssna på vår rapport från loppet med intervjuer av både löpare och tävlingsledare. Häng med in i Tipshallen i Växjö!

LÄNKAR

  • Läs mer om ultrahelgen som var på Ultramarathon.se


Dec 10, 2019

Frågespecial om tidslopp! Energi, vätska, sömn, tempotaktik och mycket annat. Vi ses väl på Personliga Rekordens Tävling i Växjö till helgen? Då blir det upp till bevis för om våra tips fungerar eller inte!

http://www.paceonearth.se/podcast/


Dec 4, 2019

Det finns inga gränser för vad som är möjligt, inte ens om man är en datakille med dåliga knän som blir konvalescent i två veckor efter att ha sprungit midnattsloppet. Tobbe Gyllebring som nyligen vann 24-timmars i Bislett är ett strålande bevis på det!
 
LÄNKAR
Du följer Tobbe på Instagram som


Nov 23, 2019

Torbjörn Sköldefors är en av Sveriges största pionjärer inom marathonlöpning. Han grundade maraton.se 1996 och har sen dess varit involverad i lång rad projekt för att främja långdistanslöpning.
 
 


Nov 17, 2019

Vi pratar om hur vi valde att göra våra ultraintervaller i helgen och svarar på lyssnarfrågor. Bland annat om hur man gör för att höja sin “lägstanivå”, vilka kosttillskott som är vettiga om man vill främja muskeluppbyggnad och vad som gäller för att få bästa träningseffekt — trail eller asfalt?